RO EN

O noua categorie de sticla din gama «autocuratare», rezultat din colaborarea dintre VALRAS, ca procesator sticla si Clearshield, ca produs de top in domeniu.

 

Ce este Clearshield si ce poate sa faca?
Clearshield este un tratament chimic, care aplicat pe sticla, o face capabila sa reziste la umiditate si decolorare si sa devina foarte usor de curatat. Sticla protejata este extrem de durabila, cu o suprafata “non-stick” care rezista la contaminari si intemperii in aproape orice mediu. Sticla Val-Clean necesita intretinere foarte putina si, in general, reduce perioadele de curatare cu cel putin 50%. Nu este necesara reaplicarea stratului protector pana la 15 ani (depinzand de conditiile de exploatare si tipul geamului)

Cum lucreaza Clearshield si cat de bun este?
Clearshield este fabricat dintr-o rasina polimerica care in contact cu sticla ii schimba structura moleculara, fiind astfel creat un nou tip de sticla. Este o aplicatie sigura si pentru sticla simpla si, daca se respecta regulat intretinerea cu Clershield after-care, isi pastreaza proprietatile efective pe toata durata de viata a sticlei. Clearshield este folosit pe plan mondial si are un record de utilizare de 25 de ani. Este mai rezistent la orice tip de contaminare si poate fi utilizat cu succes in mai multe medii ostile si mai mult timp decat orice alt produs similar existent.

 

Poate fi folosi cu succes in multe aplicatii in sticla : aplicare in fabrica si pe teren, aplicare pe cabinele de dus, in sectorul rezidential, pe geam sablat si geam arhitectural folosit la cladiri de birouri, in industria mobilei, etc. Producatorul sistemului detine o serie de premii pentru inovatie in acest domeniu, iar VALRAS este autorizat pentru implementarea acestei tehnologii in Romania.