RO EN

Puterea inovativa si dorinta de a iesi din tiparele clasice au condus la realizarea marcii VALRAS Exquisite, marca proprie de produs pentru sticla artistica. Maiestria artizanala a designerilor si angajatilor nostri vine in completarea procesului tehnic de fuziune pentru a realiza veritabile opere de arta.

Ingeniozitate in prelucrare. Procesul de fuziune consta in suprapunerea a doua sau mai multe straturi de sticla si contopirea acestora prin tratament termic. Modelele de sticla artistica astfel obtinute variaza in functie de natura sticlei, a pigmentilor si pulberilor utilizate si de temperatura de prelucrare. Cu un design unic - in relief, cu efect de “bule” sau aplicatii - si o cromatica spectaculoasa, sticla decorativa realizata de compania noastra are o arie de aplicabilitate foarte mare: geam termoizolant artistic, obiecte decorative si de vesela, compartimentari interioare (usi sau pereti).

                                                                                             

Compatibilitate si eficienta. Sticla artistica confera spatiului transparenta, culoare si dinamism. Mai mult, acestea sunt compatibile cu orice fel de tâmplarie si indeplinesc standarde inalte de performanta si durabilitate.

Matrite unicat. Obiectele decorative, concepute dupa matrite proprii, reprezinta solutii inovatoare de design interior. Modelele originale, geometriile ingenioase, jocurile sublime de culoare, transparenta si opacitate confera acestor obiecte o valoare artistica de necontestat. La cerere se poate inscriptiona sigla firmei in relief in masa sticlei

Autenticitate
Autenticitatea si marea varietate a produselor disponibile, precum si promptitudinea cu care onoram comenzile ofera partenerilor nostri posibilitatea de a se mentine pe piata la un nivel competitiv si de a raspunde nevolior de consum cu eficienta si profesionalism.