RO EN

Obiectivul VALRAS este acela de a furniza doar produse premium. Intr-un mediu concurential puternic nu poti contracara si nu te poti afirma decat prin calitate exclusiva. Am stiut sa raspundem inteligent cerintelor tot mai exigente ale pietei, imbunatatind si diversificand in mod constant gama produselor. Activitatea companiei este structurata, in prezent, in doua mari divizii: geam termoizolant si sticla artistica.

Geamul termoizolant clar asigura o transmisie luminoasa extrem de ridicata. Obtinut prin combinatia a doua foi de sticla float, reprezinta cel mai cerut produs pe piata interna, cu mare aplicabilitate la locuinte.

Obtinut prin combinarea unei foi de sticla de joasa emisivitate cu acoperire moale (low-E soft) si orice alt tip de sticla (clara, colorata, reflexiva, antiefractie), cu spatiul dintre foi umplut cu gaz inert (argon), geamul termizolant low-E, reprezinta cel mai performant vitraj existent din punct de vedere termic, coeficientul k putand avea valori subunitare.

                                                                                         

Geamul termoizolant colorat , obtinut cu o foaie de sticla cu oxizi metalici incorporati, are rol de control luminos si protectie impotriva razelor UV.

Geamul termoizolant reflexiv prezinta o multifunctionalitate, combinand functia de control solar (diminuarea efectului de sera) si arhitecturale cu izolarea termica, acustica, rezistenta la foc, in functie de natura celei de-a doua foaie de sticla din componenta.

Utilizat atat pentru compartimentari interioare cat si pentru vitrine de magazin, banci, ambasade, luminatoare, geamul termoizolant antiefractie asigura protectie in functie de structura sa la vandalism, ranire, explozie, gloante.