RO EN

Bine ati venit la Valras.ro   

Fabrica Valras

Infiintata in Ploiesti, judetul Prahova, in anul 1995, VALRAS este o companie cu capital exclusiv romanesc, producatoare de geam termoizolant si sticla artistica. Exclusivist in ceea ce priveste calitatea si in alegerea materiilor prime, VALRAS a reusit sa devina in foarte scurt timp lider pe piata de profil din Romania.

Toate produsele fabricate de VALRAS sunt agrementate si avizate de institutiile abilitate (MLPAT). Autenticitatea produselor oferite de companie poate fi usor verificata prin prezenta siglei “VALRAS”, atestata de certificatele tehnice nr. 020-02/028-2001, 020-02/029-2001 si 020-02/215-2003.

Promovand calitatea si profesionalismul la toate nivelele, compania este in prezent membru fondator al Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT), organism care depune eforturi permanente pentru a stabili standarde calitative europene in domeniul productiei autohtone de geam si tamplarie termoizolante si membru al C.C.I..

Standarde Geam Artistic

Compania are implementat si certificat un sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001. Competenta si profesionalismul companiei au fost probate prin acordarea de-a lungul timpului a mai multor premii de exceptie la nivel national si international.

Prin calitatea exclusiva a produselor si eficienta serviciilor oferite, VALRAS a devenit partenerul de incredere al acelora care nu accepta compromisuri, al acelora care doresc doar produse premium si relatii de afaceri solide.

  

Politica firmei se bazeaza pe criteriile:
    calitate - seriozitate - pret corect